@ Espen's Farm 2012

01.07.2012                                 Tekst/Foto: Jan P./ JanP. og Roy Ervin 

Cowboyer i "alle hatter" møttes til sommer-stevne...

Espen var snar til å si "ja" til å holde sommerfesten i år. Enkelte av oss har fremdeles et usunnt forhold til egen samvittighet når vi utnyttet en asfaltbondes lykkerus umiddelbart etter at han hadde kjøpt hus på prærien. -Fest omtrent mitt under innflytting! Men, du verden så bra det gikk. 105 kvadratmeter terrasse, traktor og dobbelgarasje måtte være et egnet sted for OVKs årlige sommerherjing ...tenkte nå jeg med fler. 

Hus og grunn var "jekket opp" for anledningen ...og alt lå tilrette for ankomst 30. juni kl. 16:00. At flere OVKere allerede hadde tatt "ferie" la ingen demper på arrangementet. Tårene fra latterkulene minnet mer om kronisk inkontinens i tåregangen. Takk til Jan M./Sluket for verbale fraseringer uten sidestykke. -Det gjør godt å le! 

Bortsett fra verten og salatmester (formann Knut), så applauderte vi kveldens bragd at Jan Erik kom direkte fra laksefiske i Russland og overøste oss med fiskeskrøner i verdensrekordtempo. Morro! 

Dartkonkurransen gikk til h.... for undertegnede nok engang. Eneste trøst var at enkelte slapp å ta med egen premie hjem. Og det er helt sant!!!!!!, at vi år også lot nyeste medlem vinne. Jeg tror ikke Roy Ervin noensinne vil fatte poenget. Premiefatet bestod av konsertbilletter og gavekort som kan anvendes på Big Dipper.

Takk også til O.B. Viik for presenning. Kravet etter sommerfesten må være at terrassen må bli fast grunn for OVK minst én gang i året. Enig?

Takk for meget godt gjennomført arrangement Espen - til tross for "røyka" kjøtt! 

/-red.