Fra turen...

Vinyltur til Gøteborg 23. og 24. april 2010
Arrangører: Roger og Thomas
Bosted: Hotel Scandic Crown
Deltakere på turen: Ole, Jan P., Roger, Thomas og Torfinn

I Gøteborg besøkte vi følgende vinylbutikker:
- Andra Långgatans Skivhandel, Andra Långgatan 33
- Bengans, Stigbergstorget 2
- Dirty Records, Chalmersg. 21 ock Andra Långgatan 4
- Armadillo Records, Stigbergsl. 16

Forøvrig møtte vi "Musicus" og "Karla fra Ingarö vinylklubb (Stockholm), samt "Spiggen" i tillegg til Rogers kusin "Knase".
Les mer på hifisentralen.no

 

Leserbrev fra Karla :
Det var mycket trevligt att träffas! Och när jag såg hur mycket Ni köpte, verkar Ni ha varit nöjd med utbudet av vinyl Gliser Vi plockade ner kusin Knases punksinglar från loftet på lördagen. Det blev en absurd nostalgitripp. Att man kan sjunga med i texten på musik man inte hört på 30 år. Fascinerande Osteaktig  Och som sagt är Ni välkomna till Stockholm. Jag och Spiggen har några riktiga gukdkorn till vinylsjapp att ta med Er till.
MVH/Ingarö Vinylklubb

Leserbrev fra "Musicus" :
Da legger jeg et takk, for både hyggelig selskap og nye bekjentskaper, dvs de glade og hyggelige herrer fra OVK. Kvelden begynte ganske spesielt og endte veldig hyggelig! På vei inn tar man spårvagnen (noe jeg ellers ikke ville gjort om ikke det var for å möte Herrene fra OVK), når man sitter på den ser man igjen sin stjålne sykkel, syklende pås vedsiden av, vagnen er litt kjappere enn sykkeltyven og man hopper av på neste holdeplass, kort fortalt, man stopper vedkommende, ringer Polisen, får igjen sin kjäre vintage mountain bike (Se sykkelsesongen 2010 på OT) og kvelden har allerede gitt en mangfald igjen, med tanke på at det stjeles ca 70 000 sykler i Sverige pr år, så dette er tett på den berömte nåla i höystakken  Gliser Gliser Gliser Så noe forsinket etter det opprinnelig tenkte mötetidspunktet og plassen henger man seg på hyggelige Herrre ut på en god middag med noe godt å drikke. En alldeles fortreffelig kveld med hyggelig selskap og overraskende vendinger, som jeg dessverre pga jobbing idag, fikk avslutte litt tidligere enn resten av selskapet. Takker for kvelden Zomby, TBJ, Grumpy og cash 63 m.fl. 
mvh