...hos Jan-Erik

Januar 21.1.2010
Ansvarlig for arrangementet: Jan-Erik
Tilstede: Espen, Jan P., Knut, Ole, Roger, Terje, Thomas, og verten Jan-Erik.

Accuphase (2 stk A-45 og 1 stk A-60 til sub'ene), Cary 306 SACD PRO, VPI HR-X med Super Platter, Benz LP, Cary PH-302 riaa, Martin Logan Progidy og 2 stykk Martin Logan Descent sub'er, samt kaffe i high-end klassen, eplekake og masse god musikk på vinyl og cd (mest fra den blå delen av musikkskalaen).Opplevelse fra Jan P.:
Jeg tror samtlige fikk innfridd forventningene til det fulle og sogar enda litt til. Dette til tross for at ssm hadde hausa opp forventningene i forkant. For et fantastisk anlegg og lytterom, punktum finale! Det beste fra Accuphase, Martin Logan m/ ML subber (2x5 10") og VPI viste til fulle hvilket potensiale som lå i vinyl. Tidvis spilte kanskje kombinasjonen enda bedre på toppmodellen til Cary, men det kan være en ren innbilling som jeg var alene om.
Det var helt ypperlig at vi delte gjengen i to slik at halvparten vekselsvis delte på å kose med musikk og anlegg, mens resten sosialiserte i etasjen under. Arrangementet kuliminerte i en emosjonell ekstase som gjør det svært vanskelig å glemme denne kvelden.

Mvh
Jan P.