"Music Speaks as red wine" hos Bjørn

Torsdag 20. september 2012
(Tekst/foto: Jan P.)

Klubbkvelden hos Bjørn blir akkurat slik vi forventer. -En kveld som noen av oss døper til "Music Speaks". Dvs. mye, god musikk (Music) og betydelig undervurdert mannepreik (Speaks). 

Roger kjører. Jeg er heldig passasjer. Jeg vet nemlig bedre; at det vil bli servert både mat og drikke. Klokken har akkurat passert 18:15 når svensken forteller at han kommer rett fra middagsbordet og skryter av å ha fylt opp magen med Lasagne. Jeg må flire ...ettersom jeg vet at det serveres mat innen en time hos Bjørn. Vi sneier kanten på en trafikkøy. Blir reint nællvøs jeg, når svensken ratter den svarte Ford'en inn i ukjente stier. Vi får brått øye på Eivind i samme øyeblikk som Ford'en får kontroll på veien igjen. Tre tut i hornet, én hyperventilert bråbrems og Eivind sitter i baksetet. Vel fremme, konstanter vi at høstværet er på topp. Nydelig kveldsolen kaster lysglans over Blommenholm i full høstblomst. Vi er fremme!

Hos Bjørn går vi aldri tom for nerdeprat. Politikk, elektronikk, dynamikk, musikk, arkitektur, pick-up'er, platespillere, høyttalere, damer  ...ja vi går regelrett aldri tom for noe. Ei heller for morsomme historier. Hvilke av de som har rot i virkeligheten betyr mindre.

Elleve mann er samlet rundt bordet. Det er mattid! LASAGNE, nydelig salat og oppskårne baguetter. Connaisseur de vin rouge; Bjørn korker opp så mye Grands vins de Bourgogne som vi ønsker. Livet blir herligere og herligere for hver flaske som tømmes. Cola-drikkerne får også sitt.

Lytterommet blir i puljevis bemannet med nysgjerrige og lyttehungrige OVK'ere. Personlig mener jeg at Bjørn har verdens beste klesskap-anlegg i Norge!  Spesielt morsomt var å få et innblikk i forskjeller på SME V m/Lyra og Reed 2P m/ZYX.

Det ryktes at de siste holdt ut til nærmere klokka 02:00 
- Hva kan det komme av?

Tusen takk Bjørn. Jeg er overbevist om at alle de tilstedeværende reiste hjem med et stort OVK-smil! -Takk igjen.

De fremmøtte var: Bjørn (Nusse)/ Eivind (EiK)/ Egil (Erlandsen)/ Jan M.(Sluket)/ Jan P. (Grumpy)/ Knut (aair)/ Ole (Elmer_Midd)/Per (Paulsen)/ Petter (nlykke)/ Roger (Cash)/ Tom (Bartesam)/ Torfinn (tbj).

/-red.