Sommerfest 2010 (3. juli hos Roger)

Sommerfesten 2010 gikk av stabelen lørdag 3. juli i residensen til Roger. -En fest som varte i mer enn 12 timer!!! Festen føyet seg inn i rekken av minneverdige sammenkomster i OVK-regi. Ved ankomst ble det servert "rykende ferske" jordbær med oppskåren kiwi og god drikke. De påfølgende timene ble viet til nydelig mat, salat, sauser og dressinger og ikke minst gode historier som gjorde sitt til at latteren satt løst hvor trivselen ingen ende ville ta. Mange timer senere inntok vi lytterommene til Roger. Det ble nok en suksess! Big Dipper hadde nok en gang forært oss en signert premie til konkurransen vår - takk.
Mer stoff fra sommerfesten finnes også på hifisentralen.no

Se også bildene lenger ned på siden
/-Jan P.  Festen sett fra Jan "pengesluk" sine øyne:
Cash is King heter det jo.......  og det er jaggu sant!!!!!
Triveligere lørdag skal det letes lenge etter. Og Kool Kash må ta æren for mye - et herlig arrangement, holdt mesterlig i tømmene, flott servering og "timing" og med den fødte vert's alltid våkne øye for undertegnedes behov.  Men så skal det også sies at Kasa Kash er suverent egnet for OVK's Summer Bash, med en fin  usjenert hage med overbygget foringsplass, og en kjeller som er som skapt for audiovisuelle utskeielser av enhver art. Ingen tvil om innehaverens ekte pasjon for denne hobbyen.  Og konseptet med tilmålt tid / preselected music i godstolen var ganske enkelt genialt!  Særlig når det fantes et avlastningsrom med ytterligere mer spennende vinyl, hvor den ventende bølingen kunne samles, sparke i høyttalerne, spytte karslig og juge på seg både kvinnfolk og godlyd......
Også gutta, da. La meg si det sånn; du trenger ikke være skeiv for å bli glad i OVK-kara   Og det sosiale er så viktig - det er jo det som skiller oss fra nerdene som sitter krøket over PC'ene sine på sene nattestimer. Begynner å bli en fin sammensveiset gjeng nå.
Stor takk til verten, og respekt til resten av gjengen som klarte å la "foppallen" være forbeholdt andre denne fine lørdagskvelden.
 
NB:  Ingen bilder fra min side, det eneste kameraet jeg har holdt i i voksen alder har stort sett begrenset seg til røntgenkamera på Ullevål. Men det spiller ingen rolle så lenge mer enn halvparten av OVK ser ut til å dele Grandmaster Flash (alias Kaptein Kodak aka Grandmaster Bling, eller Grumpy alt etter settingen) sin fotobegeistring!
Så et siste sukk: Espen, veier du mere neste år så går du faen meg rett på grillen med eple i kjeften og full pakke!!!