Klubbkveld; fellesarrangement med Oslo Audio Society (OAS)

(6.11.2011) - Tekst/Foto: Jan P.

Fellesarrangementer med vår naboklubb Oslo Audio Society har alltid vært vellykket - også denne gang hvor vi var samlet i butikklokalene hos Big Dipper i "gamle Torggata Bad" i Oslo sentrum. Begge klubbene stilte mannsterke, men vi savnet allikevel dere som ikke fikk anledning til å avse denne kvelden til felles hygge. Ekstra hyggelig var det å registrere at noen av våre langveisfarende medlemmer trofast dukker opp hver gang. -Når noen av våre nye medlemmer også viste ansikt, økte trivselen betraktelig. Det var riktig så koselig å bli kjent med dere og vi håper å få treffe dere snart igjen!
-Tilsammen var det over 20 fremmøtte.

Noen av oss la merke til at "KW" fra OAS også i år hadde møtt opp tidligere for å tjuvstarte med plateplukking som om bærsesongen skulle være den siste. Må noen snart fortelle den herren at han må ta hensyn til oss andre som har ordinær arbeidstid! Vel, vi led neppe den store nøden. Butikken huset stappfulle hyllemetre med nypresset vinyl og allskens tilbehør. 

Tradisjonen tro kan ikke undertegnede la være å mobbe svensken litt i år også. Sist gang fikk han nemlig pepper for å snappe Patricia Barber-skiva ut av hendene mine. I år hadde vi en samkjørt bestilling på én out-of-stock Patricia-skive til oss hver. Disse skulle hentes denne kvelden. Min hevn bestod i å hente begge skivene i forkant! 
Roger: Spør meg hvor mye jeg skal ha for skiva? ...hahahahahahaa

Egil Olsen var kveldens musikalske høydepunkt - ikke bare fordi han 
var den eneste - han imponerte undertegnede med passe uhøytidlige tekster med ironiske undertoner  og en stemme så sart og sær at det var en nytelse som resulterte i flere av oss raska til seg alle de  fire skivene som var utgitt på vinyl. -Kjempebra pressinger også!!!! Må være [i]crest[/i] langt over  30 på Masvis skala dette her ...hehe. 
-I tillegg hadde jo Egil-gutten humor, til tross for både hår i ansiktet og opphavssted Ørsta. Jeg er blitt  en blodfersk Egil Olsen-fan.


Andreas og resten av sjefene på Big Dipper var utvilsomt de største HELTENE våre denne kvelden.  -Takk for det, og takk for utsøkt servering som mettet tørste og underernærte vinylfreaker!

/-red.