Sommerfest hos Jan M.

Den årlige SOMMERFESTEN i OVK ble avholdt 12. august. -Denne gang med Jan M. som vertskap. La oss med en gang gi ovasjon og applaus til Jans kone, Hui som skjemte oss bort slik vi sjelden har opplevd før. TUSEN, tusen, tusen takk til dere begge. -Aften går inn i OVK-historien som absolutt og totalt uforglemmelig.

Med unntak av Son-væringen Terje, ankom de fleste kl.19:00. Terje tok oss fort igjen med løs latter og humør. Jeg mener også å huske at vi ønsket Bjørn velkommen i OVK og Petter til sin første OVK-sommerfest. 

Matbordet stod dekket kl. 19:00 - og hvilket matbord! Vi fråtset i alskens spekemat m/tilbehør og drikke. Vi ble naturlig nok sittende til langt på kveld. -Langt lengre enn trolig enkelte av oss hadde godt av. 

Ved mørkets ankomst var det høytid for lekelystne OVKere. Dartgaming stod på programmet. Espen hadde tatt med flotte premier fra Big Dipper. Enkelte hadde nok tidvis et usunnt forhold til konkurranse.  -Det var ihvertfall tre av oss som forsøkte å innta grunnstillingen i dart slik de gjør det på VM som vi kan se på Eurosport. -Ingen av disse tre kom til finalen. Det var mistanke om at dartarenaen var noen milli-centi utenfor approbierte mål. I tillegg viser billed-dokumentasjonen at enkelte "tråkker over" og skaffer seg usportslige fordeler. Vel, vel, dart var kanskje ikke det viktigste denne kvelden ...men søren klype allikevel!

Hoved-evennementet;  musikk og sannferdig juging i laboratoriet til Jan M. var allerede i gang mens den resterende halvparten darta. Stemningen i "Slukoteket" var sjokkerende apatisk i motsetning til der darten foregikk. Når de første sjokkbølgene hadde lagt seg og ørene vendt seg til lydebølgene, tok stemning seg proporsjonalt opp med løsmunnethet og slagkraftige uttalelser til normale OVK-høyder. Det var ikke til å unngå at lattermuskelen ble trimmet til anabol størrelse med verten tilstede.  Musikken skapte dynamiske jordskjelv hvor ingen i sweetspot turde spre bena! Forplantningsevnen var truet! Dynamikk var stikkord, men det var når basstårna fikk "mat" at dette virkelig skilte seg ut fra hva vi gjennomsnittlig har for vane å oppleve. Du har hørt det altfor mange ganger Jan M. til at vi gjentar alle de resterende superlativene påny. Vi storkoste oss og det påstås at undertegnede ikke var hjemme før halv fem på morgenkvisten, men hva gjorde nå det.  Atpåtil var ikke jeg den siste som gikk. Sånn erre barre når vi koser oss med et fantastisk vertskap i de rette omgivelsene.
 

Sannheten er Hui og Jan M. at vi rett og slett hygget oss mer enn fortjent.  - Vi gleder oss allerede til neste sommerfest!

/-red.Sitat fra Knut (formann OVK):

"Kosen ble vel gjennomført i går kveld, da OVKs årlige sommerfest gikk av stabelen for tredje gang. Takker alle for svært hyggelig lag og en spesiell takk går til vertskapet Hui og Jan for usedvanlig god sommermat og ikke minst et variert musikkreportoar og masser av godlyd".Sitat fra verten Jan M:

"Fantastisk, for ikke å si bæltrivelig aften i går/dag  guttær!   For en herlig gjeng, 10 stk. musikk & lydfantaster samlet til et halvt døgns maraton juge & dekksparke happening, ispedd litt vått & tørt samt enstaka taler og konkurranser. Jeg må nok en gang beklage omgjøringen fra annonsert grilling til spekefatets gleder;  men det mildt sagt ustabile været som har vært her i hele sommer gjorde at vi ikke gamblet på godvær.  Nå ble det ikke så verst allikevel..

Etter tre og en halv times økt i grautfatet (bokstavelig talt, det ble servert rømmegrøt også) måtte folk KJEPPJAGES ned i de Slukske katakomber for del II,  dartkonkurranse og sweetspotrotasjon.  Med 10 stk. musikkhungrige lettere oppspilte festdeltagere må det hele styres med hard hånd og undertegnede førte en proper neve...  i hvertfall til å begynne med!! Ingen vinyl i går - det skal mere til enn en årsfest med OVK's harde kjerne før Sluket gidder å rigge til noe sånt - dessuten vet vi jo hvordan en platespiller fungerer so why bother     Lover at nestegang, ja da, da skal vi ha minimum tre rigger i drift så kan vi velte oss i platesamlingen og foreta musikalske dypdykk av hittil ukjent omfang! Nok en gang takk til alle disse eksemplariske OVK'ere som gjør det til en glede og inspirasjon  å invitere til samling - an makeløs gjeng man bare må bli glad i... Og påskjønnelsen fra klubbledelsen var selvsagt unødvendig og alt for raus - det er påskjønnelse nok  bare å se og HØRE på det laget som var samlet her i går. LONG DISTANCE medaljen  går (som vanlig) til Terryboy som kommer helt fra SON for å være med - det setter vi pris på! LONG DISTANCE, alternative take, går (som vanlig ) til Zomby som måtte KJEPPJAGES ut igjen et halvt døgn senere.. Det setter vi også pris på!  Nå gjenstår bare å steame, feie og skyfle litt så er vi ship shape og klare til juleblot!  Syltelabbsesongen er over oss før vi aner og det gjelder å ha øvd inn vomsprengen i god tid. OBS!!!  Bilder og slikt er ikke min sterke side, men det var nok av andre Pappa Rasser her så det dukker nok opp noen i diverse sammenheg, er jeg redd...  Noen bør dog være enda reddere, synes jeg å huske   Mener å ha hørt visking i krokene a la "dersom du fikser.. blablabla.. så skal jeg ikke legge ut de bildene der..  Hmm... betenkelig utvikling".


Sitat fra Roger:

"Takk allesammen for en super kveld som vanligt på sommerfesten.  Og ett extra stort takk til vertsparet som stellte dette sammen.  Og ang anlegget er vel det meste sagt tidl, og ingen grunn til protester"!!!Disse deltok på Sommerfesten 2011:
Jan M. - Bjørn - Espen - Knut - Petter - Roger - Terje - Thomas - Torfinn og Jan P.

Vi savnet alle de som ikke kunne komme. Det må legges til at vi skålet offisielt for Karla i  Ingarö  Vinylklubb som hadde sendt oss hilsninger for kvelden. Takk Karla!

Nok en gang; TAKK TIL VERTSKAPET for en uforglemmelig aften!

/-red.