Klubbkveld hos Petter Mk II

09.02.2012
Tekst: Jan P. / Foto: Roger
Duverden!!! 
Når invitasjonen til "MkII" landa i mailboksen raste påmeldingene fort inn hos Petter. Samtidig var ikke OVKerne snauere enn at de raskt så sammenhenger de kunne utnytte. Et flertall gav klart uttrykk for at å invitere til en Mk II-invitasjon forpliktet senere oppfølgere. -Aller helst årlige, og gjerne til evig tid så lenge det vi har et nytt høyere romertall vi kan plassere bak "Mk".  

OVKerne gikk umiddelbart rett på offerlammet . -En velsmakende gryte fårikål (etter U.S. oppskrift). Den ble tømt på rekordtid mens rødvinskonsumet hadde et tempo som kunne "lamme" de mest garvedesyrede medlemmene. Det musikalske vorspielet toppet seg med André sin medbrakte bag med såkalt restewhiskey. Den helte vi over desserten og gikk inn i en salig kveld hvor flertallet skrek etter MkIII !!!

Kvelden ble toppet
påny av uforglembar stemning med snakfulle musikalsk drypp i samtlige sjangre.
-Faktisk så bra var det, at enkelte medlemmer glemte igjen egne eiendeler når de skulle dra derifra ...briller inkludert. Det forteller oss at slike stunder med åndelig påfyll betyr mer enn materielle nødvendigheter!

/-red.Andre kommentarer hørt og lest:
Jan M: 

Tradisjonen er logget, Petter! Skikkelig koselig aften, bare så synd pliktene kaller og amputerer slike kvelder, men den tar vi igjen senere, med renter.... Bra låt det også, selv om gribbene okkuperte sitteplassene i grenseløs egoisme! Likte faktisk de høyttalerne   Takk til Fosse for himmel & helvete (helvete = Talisker, som å tygge kølbiter eller krabbe over en lunken branntomt, men den ANDRE flaska var skikkelig god - hva var det??)

André:
Tusen takk for en fantastisk kveld nlykke! Maten var nydelig og OVK-gjengen er god som alltid!
Ble litt mye å drikke på undertegnede i går, håper dere overlevde kjeften min som gikk i ett ustanselig kjør.
Gleder meg allerede til neste gang!

Eivind:
Takker for en usedvanlig hyggelig kveld, Petter.

Så hyggelig at når jeg satt på Majorstua så kom jeg på at jeg at glemt mine plater med Pat Metheny og Leonard Cohen sammen med mine briller. Alderen...eller muligens var det vinen...for vel dele skylden . Sender deg en PM.

Thomas:
Hjertelig takk for en knalltrivelig kveld. Jeg somla meg bort fra fårikålen, men man skal ikke kimse av det sosiale og musikalske heller. Fint om du gjør det til en tradisjon, Petter. Neste gang husker jeg garantert klokka, jeg stoler på de øvrige OVK'erne når det gjelder mat! 
Fett anlegg også.Tilstede var: Knut, Jan M., Per, Roger, André, Geir, Eivind, Ole, Jan P. og verten Petter.